Even voorstellen...

Hallo! Ik ben Claire en ben 35 jaar. Sinds ruim twee jaar woon ik samen met mijn vriend en onze dieren in Alteveer. Hier hebben wij het ontzettend naar ons zin! 

Inmiddels werk ik alweer ruim 15 jaar in de zorg. Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, van intensieve zorg tot moeilijk verstaanbaar gedrag. Tijdens deze periode heb ik mij uitgebreid kunnen ontwikkelen als persoon en als begeleider. Ik geloof er in dat naast elkaar staan en samenwerken een mooie basis vormt voor het ontwikkelen van een vertrouwensband. Van daar uit ontstaat veiligheid en kunnen we samen stapjes zetten in het vergroten van de zelfstandigheid. 

Ik richt mij grotendeels op 1-op-1 begeleiding, maar ben daarnaast ook inzetbaar als (persoonlijk) begeleider wanneer er tijdelijk personeelstekort is bij instellingen.

Naast mijn werk in als (persoonlijk) begeleider, werk ik als coach bij TRD coaching. Beide vind ik heel erg leuk om te doen! Vind je het leuk om meer te lezen over de coaching? Klik dan even op de knop hieronder, je wordt dan doorgestuurd naar TRD coaching.

Claire Groeneveld